Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnire dură între liberali în București: Pumni în masă și plecări

pnl pdl

A început războiul în marele PNL! Foștii liberali și noii liberali, adică vechii membri ai PDL, s-au certat rău la ședința de azi. Totul a pornit de la o discuție referitoare la noul sediul al partidului.

Liberalii nu vor să meargă în sediul PDL din Modrogan (sediul oficial al noului PNL), acolo unde Traian Băsescu și Elena Udrea făceau legea. În schimb, foștii pedeliști nu concep să plece din sediul lor. S-a lăsat cu certuri și cu pumni în masă în edință, iar o tabără a părăsit discuțiile după doar 20 de minute.

S-a lăsat și cu acuzații grele. În timp ce foștii democrați liberali îi acuză pe oamenii lui Atanasiu de jocuri neortodoxe cu iz penal cu Vanghelie în Consiliul General al Municipiului București, Atanasiu a spus că el cu oameni cu o imagine de corupți de genul lui Lucian Duță, fost șef al CNAS nu are ce să mai stea la masă.

Totul ar fi plecat de la datoriile uriașe ale vechilor liberali care ar dori ca la stingerea lor să participe și mai noii lor parteneri care însă refuză să plătească datorii făcute în ani de vechiul PNL.

Nu au lipsit amenințările cu demisiile.

La această oră ruptura în PNL cel puțin la București este aproape totală. Cei doi co-președinți au fost informați de situația explozivă.

Tot acest scandal vine după ce Teodor Atanasiu le-a cerut liberalilor din organizația București să înceteze orice colaborare cu colegii de la PDL.

Citește și: SURSE - S-a rupt cea mai tare organizație a PNL

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.