Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnire VIOLENTĂ Carmen Dan - Florin Roman: acuzații de NEBUNIE, urări cu pușcăria și urlete la audierea Violetei Alexandru / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Fostul ministru de Interne, senatoarea PSD Carmen Dan, a avut miercuri o ieșire nervoasă la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman, în timpul audierii ministrului propus la Muncă, Violeta Alexandru. La rândul său, liberalul a țipat la Carmen Dan:

Scandalul a început după ce ministrul Muncii a refuzat să răspundă cu DA sau NU la intrebarile repetate ale PSD daca va creste punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie asa cum prevede legea. Violeta Alexandru nu a vrut sa spuna clar DA sau NU si a spus intr-una ca „Voi respecta legea”. Dar PSD-istii i-au atras atentia ca nu e chiar asa pentru ca de exemplu Parlamentul a adoptat legea dublarii alocatiilor si PNL nu a respectat legea ci a dat OUG prin care a amanat intrarea ei in vigoare. Si ca tot asa ar putea sa faca si cu punctul de pensie, sa spuna ca „respecta legea” si sa schimbe legea ca sa nu mai creasca pensia. In discutie a intervenit Florin Roman, liderul deputatilor PNL, foarte vocal pe tot parcursul sedintei.

In acest context, Carmen Dan a inceput sa vocifereze fara microfon. Florin Roman i-a dat o replica taioasa. Amandoi au strigat unul la altul.

„Dle Roman, aveti o problema? Duceti-va si controlati-va!”, i-a strigat Carmen Dan.

„Da, am o problema cand va vad pe dvs si pe Sindile”, a zis Roman.

„Sa va fi rusine!”, a replicat Carmen Dan.

„Dvs sa va fie rusine, sunteti singurul ministru care a dat ordin sa fie batuti romanii”, a continuat Florin Roman.

Liberalul s-a plans ca senatoarea PSD i-a arat un semn cu degetul la cap, gest care semnifica o acuzatie de boala mintala.

„O sa ajungeti langa Dragnea”, i-a mai strigat Roman lui Dan.

„Va rog, un pahar cu apa pentru dl Roman. Sau ceva mai tare”, a zis Adrian Solomon (PSD).

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a întrebat miercuri, la audierea în Parlament, pe ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, dacă va creşte cu 40 la sută punctul de pensie, aşa cum prevede legea.

„Nu am cum să vă răspund «da» pentru că nu suntem la televizor la un concurs la care să răspund la întrebare cu răspuns deschis. (...) Ceea ce mi s-a solicitat prin acest mandat este să aplic legea, ceea ce voi face. Premierul, ceilalţi colegi urmăresc modul în care se încasează veniturile la buget şi nu am niciun semnal. (...) Problema nu este să facem o nouă lege sau să facem modificări în lege, problema este să ne facem treaba pe legea pe care o avem. V-am răspuns că sunt chemată să respect legea ceea ce voi şi face” a răspuns Violeta Alexandru.

Ea a acuzat PSD că „perpetuează o stare de tensiune continuă” legat de aplicarea legii pensiilor, fapt despre care Violeta Alexandru spune că ar crea panică în rândul populaţiei.

„Vă rog să nu mai manipulaţi şi alertaţi populaţia că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii! Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică” i-a spus Violeta Alexandru Olguţei Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.