Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ciolacu amenință actuala guvernare cu o inițiativă legislativă, deranjat de schimbarea Avocatului Poporului

Facebook
Marcel Ciolacu

”Cum sa vii să schimbi Avocatul Poporului? O să vin cu o propunere legislativă clară: când încalci constituția să fie sancționat de codul penal pentru  abuz în serviciu. Aștept și decizia CCR în ceea ce privește Avocatul Poporului petru că nu se poate să vii cu o OUG, cum e cea pe alocații, știind că e decizia CCR, vii cu o Ordonanță atât timp cât este o lege în circuitul parlamentar. Nu înțeleg care e logica fiindcă lipsa de bani este o justificare mult prea puerilă”, a declarat liderul PSD la TVR.

Marcel Ciolacu susține că Renate Weber este un fost europarlamentar cu 3 mandate, dar nu din partea PSD, o femeie foarte respectată.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul, la TVR 1: 'Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută'

„Aș vrea să fie căutate toate criticile pe care doamna Weber le-a adus PSD de-a lungul timpului. Nu este pusă de PSD. A fost căutat un profesionist, nu neapărat un PSD-ist care să nu atace ordonanțele Vioricăi Dăncilă”, precizat Ciolacu.

Acesta a subliniat că Avocatul Poporului veghează la eventualele abuzuri ale Guvernului. „Este garantul libertăților și drepturilor cetățenești prevăzute în Constituția României. Ca să o demiți pe doamna Weber trebuie să aduci documnete care să ateste că a atacat Constituția”.


 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.