Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu și Ciucă anunță că își asumă pragul propus de Ministerul Justiției pentru abuzul în serviciu

Facebook
Ciucă-Ciolacu

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri seară, pe Facebook, că în urma unei discuții cu liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, coaliția de guvernare își va însuși pragul valoric propus de Ministerul Justiției pentru abuzul în serviciu.

  • „Am luat act de răspunsul Ministerului Justiției la solicitarea pe care am făcut-o și de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce privește abuzul în serviciu. Coaliția de guvernare va susține propunerea venită din partea specialiștilor din Ministerul Justiției. Am discutat și cu premierul Ciucă și ne vom însuși amendamentele la această lege”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis și el:

  • „În această seară, am decis să susținem propunerea Ministerului Justiției privind pragul de 9000 de lei la infracțiunea de abuz în serviciu. L-am mandatat pe liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache, să depună acest amendament în numele Partidului Național Liberal, în vederea susținerii și adoptării lui”.

Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc (PSD), membru în comisia Juridică, a explicat miercuri, la Antena 3, cum a ajuns plenul să voteze pragul de 250.000 de lei pentru încadrarea penală a abuzului în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.