Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: 'Când iei decizii prin sufragerii, devii instrumentul altora și tragi după tine și partidul'

Inquam Photos/ Octav Ganea
congres PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-un interviu difuzat miercuri de Antena 3 că un lider politic care ia decizii în afara partidului va deveni instrumentul altora și va trage și după el partidul.

'Sufragerie sau casa conspirativa?', a fost întrebat Ciolacu.

„Nu suport, numai ideea...Cea mai mare greseala cand de indepartezi de decizie si incepi sa o iei prin sufragerii cu interesele altora si nu in partid, nu ai alta cale decat sa devii un instrument al celor care vremelnic iti spun ca iti sunt prieteni si mergi la pierdere si tragi dupa tine si partidul”, a răspuns Ciolacu.

El a adăugat că nu este înconjurat la PSD de ”yesmeni”.

„Ne mai certăm câteodată, ne mai împăcăm, nu e uşor. Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu... Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere. Prefer acest mod de a conduce”, a afirmat liderul PSD.

El i-a catalogat drept ”prieteni” pe Sorin Grindeanu, pe Mihai Tudose şi pe Gabriela Firea, iar despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu, pe care l-a numit ”nea Paul”, liderul PSD a spus că împreună cu acesta a ”făcut imposibilul la PSD”.

În ceea ce priveşte predecesorii săi, Ciolacu e de părere că Victor Ponta ”a guvernat bine România, a fost un prim ministru bun”, iar pe Liviu Dragnea l-a catalogat drept ”un organizator de excepţie”. El a spus însă că cei doi ”au făcut anumite greşeli greu de reparat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.