Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu cere ordine și disciplină pe litoral: 'Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri'

InquamFOTO/Octav Ganea
ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu reacționează la incidentele din ultimele zile de pe litoral, care au dus inclusiv la intervenții în forță ale jandarmilor și polițiștilor. Ciolacu cere toleranță zero pentru scandalagii și își exprimă solidaritatea cu forțele de ordine.

„Pentru că începe weekend-ul și probabil stațiunile de pe litoral vor fi din nou pline de turiști - vreau să fac un apel către forțele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele cu maidanul. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea și a tuturor oamenilor de bun-simț din această țară”, a declarat Marcel Ciolacu, în deschiderea ședinței de guvern de vineri, 18 august.

Jandarm devenit vedetă după o intervenție pe litoral

Mai mulți bărbați s-au încăierat pe plajă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a aplana conflictul. Oamenii legii au folosit gazele lacrimogene pentru a pune punct scandalului.

Un jandarm a fost filmat când punea la pâmânt mai mulți scandalagii. Conform unor surse din cadrul MAI, citate de Gândul, jandarmul are pregătire militară și a fost timp de 10 ani soldat de elită în Legiunea Străină. De asemenea, în tinerețe acesta a fost rugbyst la Mangalia și era unul dintre cei mai buni în activitatea sa.

Vezi și: VIDEO | Filmul complet al scandalului de la Costinești: Agresorii au avut încă două răfuieli chiar înainte să fie bătuți de jandarm

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.