Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu devine ținta AUR: 'Ipocritul de la Buzău a descoperit subit pericolul autonomiei'

captura Digi 24
Dan tanasa

Deputatul AUR Dan Tanasă spune joi că „ipocritul de la Buzău” Marcel Ciolacu (PSD), cel care coabitează cu reprezentanţii UDMR la guvernare, a descoperit subit pericolul autonomiei, după ce Ciolacu a cerut să se ia măsuri în Parlament și să fie respinse „iniţiativele toxice” care vizează autonomia Ţinutului Secuiesc sau autonomia culturală pe criterii etnice, conform News.ro.

„Marcel Ciolacu, cel care coabitează pe mai departe cu reprezentanţii UDMR la guvernare, a descoperit subit, şi după ce PSD s-a luat în braţe cu liderii UDMR la guvernare ani la rând, pericolul autonomiei. Ipocritul de la Buzău se dă în mare apărător al românilor din Transilvania şi un adversar al autonomiei, după ce AUR a atras atenţia în conferinţa de presă din această săptămână cu privire la un nou proiect de autonomie despre care Kelemen Hunor a vorbit în această săptămână. Doar că nu este vorba doar de un singur proiect!!! Sunt trei proiecte depuse!”, a scris Dan Tanasă, joi pe Facebook.

Deputatul AUR a adăugat că Marcel Ciolacu şi PSD „le dau vânt în pupă” celor de la UDMR să depună astfel de proiecte de lege, fiindcă „sunt toţi o gaşcă de oportunişti”.

„Marcel Ciolacu şi PSD sunt cei care le dau vânt în pupă celor de la UDMR să depună astfel de proiecte pentru simplul motiv că sunt cu toţii o gaşcă de oportunişti care vor să fie mereu împreună la butoanele puterii. UDMR este cel mai longeviv aliat al PSD la guvernarea României. Oare când Marcel Ciolacu mergea la Congresul UDMR tot la unitatea naţională se gândea?”, a completat Tanasă.

„O spun răspicat orice proiect de autonomie al aşa-zisului ţinut secuiesc depus de UDMR este anti-românesc şi o ameninţare la adresa suveranităţii şi integrităţii teritoriale a statului român!”, a continuat deputatul AUR.

„Cei care susţin un astfel de proiect sunt nişte trădători ordinari ai României, care nu au ce căuta în nicio funcţie sau demnitate publică a statului român. Orice discuţie cu privire la o aşa-zisă autonomie, a unui aşa-zis ţinut secuiesc este în afara oricărui cadru constituţional, legal şi politic”, a conchis Dan Tanasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.