Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, ieșire dură după atacul lui Iohannis: Confirmă faptul că guvernul său, interesat doar de furat, a pierdut controlul

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, că social-democraţii au decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august. "Am hotărât astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august", a spus Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

„La baza moțiunii va sta Carta neagră a guvernării PNL. PSD nu are majoritate în Parlament, chiar dacă președintele minte că are. În afară de USR, care nu se știe dacă e la guvernare sau în opoziție, toate partidele sunt în opoziție. A, mai este și PMP, care e la guvernare”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD răspunde la atacurile din ultimele două zile lansate de președinte, cel care susținea că social-democrații ar fi de vină pentru creșterea numărului de cazuri de coronavirus.

„Am înțeles problema pe care o are Iohannis după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei și a crizei economice din România. Ceea ce nu am înțeles este obsesia președintelui Iohannis de a găși vinovați în altă parte decât în datele și statisticile oficiale. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total în gestionarea pandemiei și a crizei economice. Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat, cum reiese din controlul Curții de Conturi, și de a împărți funcții. Aveam de-a face cu un guvern cu credibilitate zero.

Prim-ministrul Orban să spună dacă poate organiza alegeri și poate deschide școlile în luna septembrie. Este responsabilitatea domnnlui Orban si implicit a domnului Klaus Iohannis, deoarece știm că toate deciziile în ceea ce privește guvernarea sunt luate la Cotroceni”, a mai declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.