Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu îi dă mână liberă lui Ciucă! Despre o evenuală demisie a ministrului Energiei: 'Evaluarea o face premierul' - VIDEO

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, întrebat despre o eventuală demisie a ministrului Energiei Virgil Popescu solicitată de unii reprezentanţi ai PSD, că evaluarea miniştrilor o face premierul.

"Evaluarea miniştrilor nu o face coaliţia, asta dacă vrem să trăim într-o ţară normală. Evaluarea miniştrilor o face primul-ministru. Dacă premierul face o evaluare şi vine cu ea în coaliţie, eventual facem alte propuneri sau alte discuţii. Dar într-o logică administrativă şi într-o ţară europeană normală cam aşa se întâmplă. Există păreri, dar decizia aparţine întrotdeauna primului-ministru", a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută în localitatea ieşeană Târgu Frumos, relatează News.ro.

Ciolacu a precizat că va cere colegilor din PSD să voteze împotriva moţiunii simple pe care USR a depus-o în Parlament împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

"La moţiunea simplă vom stabili poziţia PSD. Facem parte din coaliţie şi categoric vom vota împotrivă. Aşa voi propune colegilor mei", a adăugat Ciolacu.

Cât priveşte cererea de demisie a ministrului Muncii Marius Budăi, venită din partea unor reprezentanţi PNL, Ciolacu a spus că nu a auzit despre o asemenea solicitare. Liderul PSD Marcel Ciolacu a adăugat că ministrul Budăi face ce scrie în programul de guvernare, dar face şi ce a promis PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.