Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, replică pentru Iohannis pe sporul COVID-19 dat medicilor: 'Ei doar promit, de făcut uită...'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reacționează după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat legea inițiată de social-democrați care prevede stimulte financiare pentru cadrele medicale care au luptat în prima linie cu COVID-19.

Ciolacu a precizat că „ și președintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro” , numai că „Guvernul PNL nu a respectat promisiunea”.  „Ei doar promit, de făcut uită” a adăugat Cioalcu.

Citește și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL

„PSD a răspuns apelului cadrelor medicale aflate în prima linie a bătăliei cu pandemia și, într-un timp extrem de scurt, am transpus în lege solicitările acestora de a le fi protejată familia de către statul român. Am promis și am făcut!

Și președintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro. Guvernul PNL însă nu a respectat promisiunea, drept dovadă că nici acum, după 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promiși cu atâta tam tam.

Aceasta este diferența dintre ei și PSD! Când promitem, facem! Ei doar promit, de făcut uită...”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Cioalcu.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, mai multe decrete, printre care și decretul pentru promulgarea legii  pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva Covid-19.

La sfârșitul lunii aprilie, Camera Deputaților a adoptat  inițiativa legislativă, depusă de PSD, care acordă personalului medical participant la acţiuni împotriva COVID–19, un spor salarial de 30% pe perioada stării de urgență și vreme de trei luni după încetarea acesteia, dar și o pensie de urmaș copiilor, soților sau părinților celor care își pierd viața în lupta cu pandemia de coronavirus.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.