Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: Republica Moldova are nevoie de un Partid Social Democrat de stânga puternic/ VIDEO

ciolacu maia sandu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, la evenimentul ”Living Better with Europe”, că Republica Moldova a reușit să țină calea europeană cu ajutorul, în primul rând, al României, precizând că este un susținător al Maiei Sandu, chiar dacă aceasta nu face parte din familia europeană social-democrată.

„Întreaga Europă și noi, România, mai avem o mare provocare. Este vorba de independența și sustenabilitatea Republicii Moldova. Sunt unul din susținătorii președintei Maia Sandu, chiar dacă nu face parte din familia noastră politică. Este președintele care a reușit să țină drumul european în Republica Moldova. Acest lucru a reușit, în primul rând cu ajutorul României”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Șeful Executivului a precizat că sustenabilitatea economică a Republicii Moldova se datorează României, dar și a partenerilor europeni care au înțeles că Republica Moldova se află într-un război hibrid.

”Asta nu însemnă că Republica Moldova nu are nevoie de social-democrație. Asta nu înseamnă că Republica Moldova nu are nevoie de un partid de stânga puternic. Republica Moldova are nevoie de un Partid Social Democrat de stânga puternic”, a arătat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.