Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu și-a luat viză pentru SUA

Facebook
ciolacu viza

Premierul Marcel Ciolacu s-a dus, vineri dimineața, să își ia viza pentru Statele Unite, chiar dacă spune că nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.

El a postat pe pagina sa de  Facebook și o fotografie în care apare la ghișeu alături de ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec.

  • „M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii. Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”, a scris Ciolacu.

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a declarat recent despre o intrare a României anul viitor în programul Visa Waiver că este foarte optimist că acest lucru se va întâmpla și că există exemple de țări care și-au scăzut rapid rata respingerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.