Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș face pe placul soției: Ce planuri are pentru următorii ani

Valerie Ciolos Villemin sotie

Premierul Dacian Cioloş spune că în următorii 2-3 ani se vede tot în ţară, contribuind la anumite proiecte, "gând la gând cu bucurie" cu soţia sa, care doreşte să rămână în România. 

"Oricum, în următorii 2-3 ani, aşa cum stau lucrurile acum, dacă o să fie şi condiţiile în aşa fel încât la ceea ce mă gândesc eu acum să se poate face, mă văd într-un fel sau altul în ţară, în România, contribuind la anumite proiecte", a declarat, duminică, la Digi24, Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

Vezi și: Moment STÂNJENITOR pentru Dacian Cioloș: 'Am fost surprins'

El a explicat că, după finalizarea mandatului de premier, nu şi-a programat ''ceva'', arătând că singura ofertă pe care a primit-o este din partea unor partide pentru a continua la Palatul Victoria. 

"Aşa cum atunci când mi-am terminat mandatul la Ministerul Agriculturii nu mi-am prevăzut ceva pentru ce urma imediat, când am terminat mandatul la Comisia Europeană nu mi-am prevăzut ceva imediat, la fel nici acum. Nu mi-am pus problema, nu am avut legătură cu nimeni şi singura ofertă de job pe care am primit-o este din partea unor partide - să continui cu un mandat de prim ministru", a arătat Cioloş.

Vezi și: Autostrada Piteşti-Sibiu prinde contur. Când va fi gata

El a spus că şi soţia sa, Valerie Cioloş, doreşte să rămână în România. 

"Este şi unul dintre motivele... Ea a insistat să rămânem. Ea vrea să rămânem. Pentru ea experienţa la Bruxelles a cam fost o traumă, pentru că ea este în România din 98, de când ne-am terminat noi studiile în Franţa. A avut un intermezzo cât a fost la Chişinău, 3-4 ani, în rest e aici. Aici îi sunt proiectele, aici îi sunt şi prietenii şi ea vrea neapărat să rămânem şi în continuare şi să spunem: gând la gând cu bucurie", a adăugat Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.