Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş a dat afară un secretar de stat controversat. Legături de afaceri cu Ponta

guvern insigna

Premierul Cioloş a dat afară din Guvern un partener de afaceri al cumnatului lui Victor Ponta. Alexandru Năstase a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii străine şi Parteneriat public-privat, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Alexandru Năstase a ocupat funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Investiţii străine şi Parteneriat public-privat din martie 2014.  Firma de publicitate AD-HOC Advertising SRL, a lui Alexandru Năstase, a făcut afaceri în intervalul februarie – mai 2012 cu firma de costrucţii a lui Iulian Herţanu, cumnatul lui Ponta, anchetat de DNA.

Potrivit romaniacurata.ro, Alexandru Năstase a fost numit de Ponta membru în Consiliul de Administrație al CNADNR, apoi a fost numit în 12 septembrie 2013 secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS). Pe 8 noiembrie 2013, Victor Ponta l-a luat pe Alexandru Năstase consilier de stat la Cancelaria premierului. După trei săptămâni de la investirea Guvernului Ponta IV, la conducerea Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor a fost numit din nou, prin decizie a premierului Victor Ponta, Alexandru Năstase.

Tot vineri, premierul Cioloş a decis mutarea lui Ion Anghel din funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului în funcţia publică vacantă de secretar general adjunct în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. 

Tot printr-o decizie a premierului, Claudia Georgescu va exercita temporar, prin detaşare, funcţia de secretar general al Ministerului Tineretului şi Sportului. 

Printr-o decizie a premierului a încetat exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Alexandru-Sorin Bordei-Gheorghişor a funcţiei de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului şi Sportului. 

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.