Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş: Am greşit de mai multe ori şi am încercat să-mi corectez greşelile

ciolosTusk

Premierul Dacian Cioloş a afirmat că a greşit de mai multe ori de când ocupă funcţia de şef al Guvernului, privind modul în care a ales unii oameni şi în care a luat anumite decizii, însă, spune că a încercat să îşi corecteze greşelile. 

"Am greşit de mai multe ori şi am încercat să-mi corectez greşelile. Am greşit probabil şi în modul în care am ales unii oameni, am greşit, probabil, şi în modul în care am luat anumite decizii. (...) Atunci când faci o greşeală materială, ţi-o asumi. Atunci când faci o greşeală în procesul decizional, poţi să corectezi acea decizie, dacă-ţi recunoşti greşeala la timp şi vii cu o altă decizie care să amelioreze lucrurile sau, dacă consultându-te cu alţi oameni care probabil că au o viziune mai bună, iei decizia corectă. Eu cred că nu putem învăţa decât din greşeli. Important este ca aceste greşeli să se repercuteze cât mai puţin asupra celorlalţi şi important este chiar să învăţăm din greşeli şi să nu le punem sub preş", a declarat Dacian Cioloş, joi seară, la Digi 24, întrebat dacă a greşit de când este prim-ministru. 

Totodată, premierul a comentat şi afirmaţii ale unor lideri politici care au susţinut că tehnocraţii sunt 'incompetenţi'. Potrivit lui Cioloş, astfel de afirmaţii sunt 'slogane'. 

"Sunt vorbe şi...şi astea sunt slogane. (...) Unii au impresia că, dacă le repetă de nu ştiu câte ori la televizor pe zi, suprapunând pe asta (...) un colaj cu anumite imagini, o să creeze o percepţie publică, după care o să vină cu un sondaj şi să spună: 'Uite cât la sută din oameni nu vor tehnocraţi'. Pe mine nu cuvintele mă interesează, ci mă interesează faptele, mă interesează oamenii şi mă interesează să văd rezultatele. Eu n-am nevoie de etichete ca să fiu eu însumi şi ca să-mi folosesc cât mai bine pot cunoştinţele, competenţa, imaginaţia, să-mi fac treaba bine acolo unde sunt pus şi îndrăznesc să cred că în acelaşi fel gândesc şi cei pe care i-am ales colaboratori. (...) Eu cred că trebuie să ne bazăm pe astfel de principii de autenticitate, nu de vorbe în vânt", a mai afirmat Cioloş. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.