Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș își strânge oastea pe Zoom: Fostul lider USR ar urma să-și anunțe plecarea din partid (surse)

Inquam Photos / George Calin
dacian ciolos plus

Europarlamentarul Dacian Cioloș își pregătește intens ieșirea din USR. După ce mai multe informații contradictorii au circulat în ultimele zile pe această temă, fostul premier ar urma să-și anunțe pasul în această seară, într-o întâlnire online cu foștii colaboratori din PLUS, precizează surse politice pentru stiripesurse.ro.

Dacian Cioloș se află în aceste zile la Bruxelles, astfel că întâlnirea convocată cu actuali și foști colaboratori va avea loc online, pe platforma Zoon, luni seara, de la ora 20.00. Subiectul întâlniri este „viitorul”, potrivit anunțului transmis de Cioloș și consultat de stiripesurse.ro.

Printre participanții la întâlnire se vor număra europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pâslaru, Dragoș Tudorache și Alin Mituța. Lor li se vor adăuga și mai mulți parlamentari USR, dar și membri de rând din fostul PLUS sau chiar persoane care au plecat din partid după fuziunea cu USR.

Potrivit surselor politice, Dacian Cioloș urmează să anunțe că își înființează un nou partid, mizând pe „democrație adevărată” și „meritocrație”. Mai mulți europarlamentari și parlamentari ar urma să plece din USR pentru a i se alătura lui Dacian Cioloș în noul proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.