Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș ofițer acoperit? Premierul: Nu am fost, nu sunt și nu voi fi niciodată

s560x316_dacian-ciolos-lista-ministri

Premierul Dacian Cioloș s-a văzut nevoit să infirme speculațiile că ar fi ofițer acoperit, după ce declarațiile cu privire la cartelel prepay românești folosite în atacuri teroriste au dus la această posibilă concluzie.

”Eu nu am spus că în atacurile de la Bruxelles au fost folosite cartele prepay din România. Eu am spus, aveam informația asta de la SRI, că în pregătirea unor atentate au fost folosite și cartele prepay din România. Nu am avut niciun interes, obiectiv ascuns când am spus lucrurile astea. E important să discutăm așezat și să luăm o decizie în cunoștință de cauză...Nu am spus că sunt ofițer acoperit. Nu am fost, nu sunt și nu voi fi niciodată. Trebuie să ne însănătoșim să lăsăm deoparte aceste teorii ale conspirației. Am spus că vreau să avem o dezbatere pe acest subiect”, a declarat Dacian Cioloș.

Premierul a declarat următoarele:

„Serviciile cer instrumente care să le permită să monitorizeze în mod foarte atent situaţia. (…) Ei se plâng…ştiţi discuţia veche apropo de cartele pre-pay. Înţeleg că România este una din puţinele tari din UE care vinde încă cartele pre-pay fără un control de identitate, înţeleg că au fost chiar folosite în ultima perioadă cartele pre-pay din România în pregătirea unor atentate în altă parte în UE, tocmai pentru că există această flexibilitate în România”, a declarat premierul duminică, citat de Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.