Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş spune tot despre tehnocraţii din cabinetul său: Devoalări despre 'aroganţele' miniştrilor

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş s-a decis să rupă tăcerea cu ceva mai mult de o lună până la terminarea mandatului său de la Palatul Victoria. Acesta a vorbit despre oamenii din cabinetul său şi despre 'aroganţele' Ralucăi Prună sau Dragoş Pâslaru.

Citeşte şi: Dacian Cioloş are planuri mari de viitor: Ce a anunţat tehnocratul de la Palatul Victoria

"Când aşteptările sunt mari, există şi decepţii. Nu aveam cum să fac alegerile bune din prima. Am propus unor oameni capabili de a răspunde acestor provocări. La 4-5 ministere am ajuns la a treia, a patra propunere. Oamenii din cabinet sunt acuzaţi de aroganţă pentru că spun lucruri directe, pe nume. Când eşti atacat că nu rezolvi lucruri care nu s-au rezolvat nerezolvate de ani de zile în cele două luni de mandat, asta nu e aroganţă. Eşti acuzat de incompetenţă şi nu e normal. E normal să fie şi ei frustraţi.", a spus premierul la emisiunea Cristinei Ţopescu, Dincolo de Ştiri de la Antena 3.
Citeşte şi: Confruntări violente în Italia între poliţişti şi manifestanţi: Premierul, contestat dur / VIDEO

"Când aşteptările sunt mari, există şi decepţii. Nu aveam cum să fac alegerile bune din prima. Am propus unor oameni capabili de a răspunde acestor provocări. La 4-5 ministere am ajuns la a treia, a patra propunere. Oamenii din cabinet sunt acuzaţi de aroganţă pentru că spun lucruri directe, pe nume. Când eşti atacat că nu rezolvi lucruri care nu s-au rezolvat nerezolvate de ani de zile în cele două luni de mandat, asta nu e aroganţă. Eşti acuzat de incompetenţă şi nu e normal. E normal să fie şi ei frustraţi. Este haina mea nu de tehnocrat sau de om politic. Şi la Bruxelles am făcut compromisuri, dar unele trnsparente. Eu am spus şi o spun şi acum. Nu mă văd premier cu PSD la guvernare. ", a mai spus Cioloş.

Citeşte şi: Denise Rifai, devoalări din spatele interviului care a 'incendiat' toată presa: 'Cauze false'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.