Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a IZBUCNIT din cauza măsurilor luate de politicieni în situația de criză: Protecție de clan a unor numiri politice

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, acuză lipsa de măsuri pentru repornirea economiei și susține că principala grijă a politicienilor din Parlament a fost să protejeze numiri politice.

Citește și: ALERTĂ DNA anchetează achizițiile făcute de Unifarm în stare de urgență: VIZIERE la 17.000 de euro bucata

”Cu tristețe trebuie să spun că nu mă surprinde faptul că tot mai multă lume își pierde încrederea în autoritatea statului și aici mă gândesc în primul rând la deciziile la nivel politic și la calitatea sau mai degrabă lipsa calității în unele domenii a serviciului public. Și parte din ceea ce s-a decis acum intră în aceeași categorie (...). Politicienii din Parlament, majoritatea, în loc să se preocupe de soluții, eu aș fi vrut să văd acum o dezbatere despre soluții pentru relansarea economiei, nu de o protecție aproape de clan a unor numiri politice în fruntea unor instituții ale statului, stat care, iată, e slăbit și stat în care tot mai multă lume își pierde încrederea.

Parțial, aș spune și aici nu e vorba de cât sunt eu, personal, de mulțumit sau de nemulțumit, dar vedem chiar și din analize și sondaje modul cum percepe lumea, cum percep oamenii pe stradă acest mod de gestionare. Eu cred că am avut noroc că am avut un președinte care a fost ferm și clar și care a comunicat și pentru Guvern, pentru că din partea Guvernului mie mi se pare că a existat în mod clar o comunicare deficitară și în multe cazuri lipsită de empatie față de oameni și față de problemele oamenilor, vorbesc la nivel politic. Au existat anumite bâlbe, a existat acea perioadă de vid legislativ în modul de a gestiona lucrurile”, a declarat Cioloș la RFI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.