Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu îi răspunde Monicăi Macovei: 'M-a folosit'

macovei ciucu

Monica Macovei s-a supărat după ce Ciprian Ciucu, omul pe care M10 îl susținea în cursa pentru Primăria București, a purtat negocieri cu liberalii și și-a retras susținerea. Apoi, europarlamentarul a început atacul. L-a făcut imoral pe omul pe care-l vedea primar. După ce a rămas fără sprijin, Ciucu s-a înscris în PNL. Liberalii l-au pus primul pe lista pentru Consiliul General al Primăriei București și anunță că va fi viceprimar în cazul în care Cătălin Predoiu ajunge edilul șef al capitalei.

După criticile lui Macovei, Ciucu a ieșit și el la contraatac. A acuzat-o că l-a folosit pentru a-și promovat partidul.

”Mă simt obligat, deși nu ar trebui, dar doar pentru a restabili adevărul să răspund succint unui atac nejustificat și fără bază al celei cu care am avut un parteneriat încheiat anul acesta și, care, din motive doar de doamna Macovei știute a ales să nu îl respecte pentru ca mai apoi să dea vina pe mine.

Citește și: Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1, își înșală soțul, producător la Antena 3, cu Sergiu Diacomatu / VIDEO

Vreau să vă spun de la început că parteneriatul cu M10 datează din februarie 2016 și a avut din partea mea tot sprijinul pentru că am crezut sincer că împărtășim aceeași viziune dar și pentru că M10 s-a angajat să îmi ofere suport și echipă. Obiectivul meu este unul simplu – să lucrez în slujba bucureștenilor și îmi pare rău că acest deziderat este întors acum împotriva mea.

Eu mi-am asumat acest parteneriat în totalitate, l-am respectat, l-am onorat, am reprezentat ideile M10 așa cum am știut eu mai bine, în timp ce M10 a omis să își respecte angajamentele.

Citește și: Ultimul mesaj al soțului Laurei Chiriac, angajat la Antena 3, înainte ca soția să îl înșele în văzul lumii / FOTO

Cel mai important lucru de spus este că am comunicat în permanență intențiile mele.

Eu mi-am luat candidatura în serios, din păcate am fost indus în eroare de doamna Monica Macovei care mi-a prezentat la început o cu totul altă situație, pentru a mă convinge să candidez susținut de M10. Partidul M10 și-a asumat că va strânge semnături, că va organiza o echipă de campanie, că va avea candidați pentru sectoare cu care să fac echipă. Niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat. În acest moment doamna Monica Macovei îmi pune în spate eșecul partidului său. Nu este corect. Cu toate acestea eu le mulțumesc pentru colaborare și le urez succes.

Citește și: Cea mai SCUMPĂ armă creată vreodată are PROBLEME de funcționare / VIDEO

Citesc acum și zâmbesc amar când văd câtă frustrare se acumulează în jurul parteneriatului încheiat astăzi cu PNL și îmi dau seama că am fost doar un mijloc de promovare pentru M10. Mai vreau să spun doar atât: sunt un om de dreapta, cu principii clare și cu viziune clară pentru București. Nu aș fi ales niciodată PSD iar cea cu care am împărtășit o vreme aceleași idealuri, știe foarte bine acest lucru!”, e mesajul lui Ciucu.

Citește și: Semnificația fiecărei zi din Săptămâna Patimilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.