Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu se revoltă împotriva oamenilor aduși de Băsescu, Videanu, Oprescu sau Firea în Primărie: 'Nu performează!'

wall-street.ro
Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că lucrările la proiectul Prelungirea Ghencea nu s-au oprit din cauza exproprierilor, ci pentru că, urmare a creşterii preţurilor la materiale, directorii din Primăria Capitalei nu se înţeleg asupra a ceea ce e de făcut în continuare, informează Agerpres.

"Lucrările nu mai continuă. S-a găsit scuza cu exproprierile, dar e o scuză. Acolo unde sunt făcute exproprierile, lucrările sunt pe nicăieri, pentru că materialele costă mult mai mult acum şi nimeni nu a luat o decizie, dacă să rezilieze contractul, cum am făcut eu la Favorit, şi să vină cu un contract actualizat sau dacă să indexeze doar preţurile. O parte din directori, ca să nu fie afectaţi, vor într-un fel, o altă parte din directori, ca să nu fie afectaţi, vor într-un fel. Şi nu-i pune la masă nimeni ca să deblocheze. Lucrările nu sunt în conservare, nu avansează şi nimeni nu face nimic", a declarat Ciucu, sâmbătă, la Digi 24.

Edilul Sectorului 6 a atins acest subiect în contextul unei discuţii despre sistemul pe baza căruia funcţionează Primăria Capitalei.

"Bucureştiul ar mai putea fi salvat; poate să vină oricine primar, (...) pe actualul sistem, diferenţa pe care o va face acel om este într-o marje de eroare. Problema nu este neapărat primarul, (...) dar sistemul în sine trebuie zdruncinat serios" a opinat Ciprian Ciucu.

El a arătat că Primăria Capitalei este compusă din mai multe straturi de funcţionari.

"Sunt oameni de pe vremea lui Băsescu şi Videanu care sunt de foarte mult timp. Au fost prezenţi şi la un moment dat, acum, s-au blazat. Sunt oameni de pe vremea lui Oprescu. Sunt oameni de pe vremea Gabrielei Firea care au fost aduşi cum au fost aduşi. Unii performează, alţii nu performează, dar mai degrabă nu performează. Nu există o comunicare între direcţii şi, de obicei, ce vrea o direcţie nu vrea cealaltă şi nu se pun de comun acord", a relatat liderul PNL Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.