Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Șerban acuză guvernul liberal de îndatorarea României sub pretextul pandemiei

Facebook
Ciprian Șerban

Deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, acuză guvernul liberal de îndatorarea României sub pretextul pandemiei de Covid-19

„Un an întreg, sub pretextul greutăților aduse de pandemie, guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, a furat cât pentru 30 de ani! A îndatorat România cu peste 30 de miliarde de euro, pe care le vor plăti românii, cu mari sacrificii!

Anul acesta, prim ministrul Florin Cîțu, cel care este autorul adevărat al împrumuturilor împovărătoare din 2020, pune la cale cel mai mare tun financiar din istoria modernă a României.

Dorința lui cea mai mare este să vândă pe nimic cele mai performante companii ale statului!

Vrea să abroge, cu orice preț, Legea inițiată de #PSD și votată anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții ale acţiunilor deţinute de stat la companiile şi societăţile naţionale, la bănci şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar.

Nu trebuie lăsați, sub nicio formă, să vândă patrimoniul statului! Alte state își protejează companiile strategice, mai ales în această perioadă de criză. Guvernul Cîțu vrea să vândă tot! Așa înțelege Cîțu și echipa lui de habarniști să salveze economia României!

Anul trecut, când au încercat să facă hoția asta, i-am oprit! Și anul acesta vom face absolut tot ce ține de noi, de #PSD pentru a-i împiedica!” a postat Ciprian Șerban pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.