Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Șerban (PSD): Atitudinea președintelui Iohannis devine din ce în ce mai periculoasă. Aduce grave prejudicii siguranței și securității naționale

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, e de părere că prin atitudinea din ultima perioadă președintele Klaus Iohannis aduce atingere gravă și prejudicii siguranței naționale. Deputatul susține că președintele României parcă ar acționa după Motto-ul ”După mine, potopul” dacă ar fi să ne luăm după deciziile anunțate în ultimul timp culminând cu contestarea la Curtea Constituțională (CCR) a Legii privind autoritatea polițistului:

”Atitudinea domnului președinte devine din ce în ce mai periculoasă pentru România. Ultimul refuz al domniei sale și contestarea la CCR a Legii privind autoritatea polițistului aduce grave prejudicii siguranței și securității naționale.

Jocul politic și dorința de câștigare a electoratului, atunci când ți-ai anunțat intenția de a avea și un al doilea mandat de președinte nu justifică sub nicio formă ultima acțiune a președintelui României.

”După mine, potopul!” pare să fie motto-ul domnului președinte, care, de departe demonstrează că nu grija pentru popor și pentru Țară îl preocupă ci singura rațiune a sa este aceea de a bloca prin orice mijloace funcționarea normala a statului român și orice măsură a PSD pentru români.

Această Lege a fost în dezbatere publică mai mult de un an. Timp mai mult decât suficient ca domnul președinte, prin instrumentele de care dispune, să își fi spus opinia aspra ei. Bineînțeles că acest lucru s-ar fi întâmplat numai dacă declarațiile președintelui de deschidere și colaborare cu PSD ar fi fost sincere și ar fi exprimat intenția sa reală.

Faptele, însă, demonstrează demagogia caracteristică președintelui Iohannis și totala lipsă de respect pentru cetățenii acestei Țări. Fără nici cea mai mică urmă de remușcare aruncă în luptele sale politice și polițiștii, care într-un stat normal trebuie să rămână în afara acestora.

Ca și în celelalte situații de acest gen, PSD și Guvernul român vor aștepta și aplica decizia CCR. Sper, însă, că rațiunea și loialitatea față de electoratul român să învingă iar luptele politice să se dea numai în cercurile politice. Sper că președintele Iohannis va înțelege măcar acum, în ultimul ceas, că avem nevoie de stabilitate și de colaborare pentru că 2019 este un an extrem de important pentru România: am preluat Președinția rotativă la Consiliul Uniunii Europene. Este un an cu o imensă semnificație economică, politică, diplomatică și culturală pentru România.

Domnule președinte, vă rog, fiți român și acționați în interesul României!” scrie deputatul PSD Cristian Șerban pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.