Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Șerban: 'Viitorul României este aici, în țara noastră'

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, susține că este datoria statului român să continue măsurile de susținere a mediului de afaceri, să îl stimuleze în proiectele de internaționalizare.

''Să urmăm modele de bune practici

Iată că se poate! Companii românești, pornite de la un start-up, derulează, în prezent, afaceri de mare anvergură, la nivel internațional.

Mai mult, companii străine de top caută parteneriate cu firmele românești, domeniul IT-ului fiind printre cele mai apreciate.

Este de datoria statului român să continue măsurile de susținere a mediului de afaceri, să îl stimuleze în proiectele de internaționalizare pentru a avea cât mai multe companii unicorn.

Guvernul Dăncilă a înțeles acest lucru: că viitorul României este aici, în țara noastră. A înțeles și că trebuie să creștem volumul investițiilor străine în România, dar la fel de important este ca investițiile românești în afara granițelor, neglijate până acum, să devină un factor important în economiile altor state.

Citește și: Guvernul adoptă un memorandum - Dăncilă: 'Este oglinda fidelă a rezultatelor muncii noastre de anul trecut'

Pe de altă parte, mentoringul în antreprenoriat, de la un moft, devine o necesitate reală. Numai dăruind și primind sfaturi, urmând modele de bună practică, păstrându-ți mintea deschisă comunitatea de afaceri poate evolua, își poate crește competitivitatea, construind business-uri solide, care vor determina mediilei de afaceri să înțeleagă că România este un partener care contează.

Iată de ce, fac un apel către mediul de afaceri româmesc : îndrăzniți să credeți în șansele voastre alături de PSD. Nouă ne pasă'', a scris Ciprian Serban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.