Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica: 'Maxim are un moral excelent'

ciprian marica

Ciprian Marica nu a fost impresionat de Alexandru Mitriţă în deplasarea din Lituania. Fostul atacant consideră că, la meciul cu Serbia, locul acestuia trebuie să fie luat de Alexandru Maxim, scrie Mediafax.

"Cosmin va cântări foarte bine pe cine va miza cu Serbia, Mitriţă n-a avut o zi excelentă, Maxim ar putea intra în locul lui. Are un moral excelent acum", a spus Marica la ProTV.

Fostul internaţional nu a fost mulţumit nici de prestaţiile fundaşilor Săpunaru şi Tamaş, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, deşi adversarii au fost modeşti.

Citește și: Marian Copilu va reveni pe poziția de președinte executiv al echipei CFR Cluj

"Am avut doi fundaşi cu experienţa, dar au fost multe nesincronizări, nu s-au uitat după adversar, şi lituanienii ne-au egalat. Serbia e un adversar de luat în serios, concentrarea va fi alta la Bucureşti, de puţin mai multă concentrare era nevoie şi la 1-0, la Vilnius. Jucam ca şi când ar fi fost 2-0, 3-0, pentru noi, lucrul acesta nu trebuia să se întâmple", a mai spus Marica.

În următorul meci din Liga Naţiunilor, România primeşte vizita Serbiei. Partida va avea loc duminică, de la ora 16, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.