Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cipru și Croația, ultimele state care au PNRR aprobat de CE. Negrescu (PSD): La noi, guvernanții sunt prea obosiți

cursdeguvernare.ro
Victor Negrescu

Cipru și Croația sunt ultimele state care au PNRR aprobat de Comisia Europeană, chiar dacă PNL și USR afirmă că vor fi aprobate în septembrie, transmite Victor Negrescu: „Dacă muncești, poți avea planul evaluat și acceptat. Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți”, potrivit Mediafax.

Citește și: ALERTĂ METEO emisă de ANM: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, dar și de caniculă și disconfort termic

„Cipru și Croația sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeană demonstrând faptul că și pe parcursul vrei, dacă muncești, poți avea planul evaluat și acceptat. Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți. Aprobarea celor două planuri demontează minciuna lansată de PNL-USR, conform căreia planul Ciprului și cel al Croației, la fel ca și al României, vor fi aprobate în septembrie. Asta dovedește că actualii guvernanți nu înțeleg nimic”, afirmă europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

El adaugă că România a cerut prelungirea perioadei de analiză pentru PNRR.

„Adevărul este că România a cerut prelungirea perioadei de analiză pentru PNRR deoarece actualul guvern nu a fost capabil să furnizeze răspunsuri adecvate la criticile Comisiei Europene. Mai grav este că Ministerul Finanțelor era o instituție cheie pentru finalizarea #PNRR și realizarea procedurilor financiare legate de plan. Schimbarea ministrului riscă să conducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR. PS: Și al Sloveniei a fost aprobat deși pe tabelul USR scrie altceva.”, conchide Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.