Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC IEFTIN: un bărbat din Timiș a DAT o alarmă FALSĂ privind un migrant și apoi a înjurat un polițist

112 politia politie

Inconștiență. Un tânăr beat din Timiș a sunat la 112 să reclame un migrant, însă alarma era una falsă așa că a fost reținut de poliție. Polițiștii l-au găsit și au stabilit că apelul era fals, însă tânărul a simțit nevoia să facă un circ de prost gust și l-a înjurat pe polițist și a fugit de el. Imobilizat, acesta îi spune celui care filmează: „Te duci la frate-miu, ia numărul de la Poliție și spune că m-au luat!". Videoclipul a fost postat pe Facebook, însă între timp a fost șters.

Citește și: TRAGEDIE în Sibiu: DOI MORȚI și un rănit, după impactul devastator dintre o mașină și un microbuz

Un martor a surprins momentul în care tânărul din localitatea Comloşul Mic, judeţul Timiş, care a făcut un apel fals la 112, a reușit să fugă de lângă polițistul de frontieră, imaginile fiind postate, joi, pe Facebook.

În film se observă cum polițistul care poartă ochelari de soare îi pune bărbatului mâinile la spate și îl duce lângă autospecială.

„Te duci la frate-miu, ia numărul de la Poliție și spune că m-au luat!", îi transmite bărbatul imobilizat celui care filmează, după care, într-un moment de neatenție al omului legii, acesta reușește să fugă, înjurându-l pe polițist.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă polițistul din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a acționat corespunzător.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a demarat cercetări pentru verificarea modului în care poliţistul de frontieră a acţionat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Petre Nicola, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Incidentul a avut loc joi, în urma unui apel fals la 112, făcut de tânărul din localitatea Comloşul Mic, judeţul Timiş.

Acesta a sunat și a anunțat că a văzut un migrant în localitate. La faţa locului s-a deplasat o maşină din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga care se afla în imediata apropiere.

„Un poliţist de frontieră din cadrul sectorului a identificat cetăţeanul care a apelat la 112, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, şi care a indicat o altă persoană, presupusă a fi migrant. În urma verificărilor poliţistul de frontieră a constatat că apelul a fost unul fals, persoana respectivă fiind de fapt un cetăţean român care locuia în localitatea respectivă. S-au purtat discuţii cu cetăţeanul care a alertat autorităţile la 112, pentru a lămuri toate aspectele. Pe timpul acestora, bărbatul a avut un limbaj şi un comportament neadecvat, fugind de la locul respectiv", a mai declarat Petre Nicola.

Potrivit acestuia, tânărul a fost identificat și va fi sancţionat contravenţional pentru apelul fals la 112, precum şi pentru injuriile aduse poliţistului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.