Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ în PNL: Un fost lider județean, acuzat că a furat ștampila și cheile

E circ total în PNL Gorj! Senatorul Dian Popescu, fostul co-preşedinte al PNL Gorj, a plecat cu tot cu ştampilă şi cu actele partidului. Peneliştii gorjeni au rămas uimiţi de gestul lui Dian Popescu şi văd gestul acestuia drept o răzbunare pentru că a fost îndepărtat de la conducere.

Tudor Barbu, noul șel al liberalilor din Gorj, susţine şi el că Dian Popescu ar fi trebuit să rezolve probleme în interiorul partidului, nu în presă. Acesta mai spune că nu i se pare normală reacţia lui Dian Popescu, dar nici nu a luat legătura cu el pentru a-i cere socoteală.

”Barbu a căutat ștampila și actele în restaurant. Nu acolo trebuia să șe caute, ci în sediul partidului. Nu mă duc eu după el în baruri să-i spun ce să facă.”, a replicat Dian Popescu. Despre el, există zvonul că se va duce la PSD.

Sediul vechiului PNL Gorj a rămas, începând de ieri, şi fără energie electrică. În plus, vechii liberali nu mai dețin nici spaţiul în care funcţiona partidul. Primăria Târgu Jiu nu a mai înnoit contractul pentru că, după fuziune, noul PNL nu poate avea două sedii. Municipalitatea ar putea ceda spaţiul unei alte formaţiuni politice, posibil Partidului Liberal Reformator, anunță presa locală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.