Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București - un candidat la funcția de director a reclamat o FRAUDĂ la 112

Scandal la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București. Un candidat a sunat la 112 să reclame o tentativă de fraudare a concursului. Omul a spus că o candidată care fusese deja intervievată a revenit la selecție pentru a primi o notă mai mare.

Miercuri, în ultima zi în care se poate da concursul, conform calendarului oficial, comisia s-a reunit din nou pentru intervievarea candidaților, după mai multe amânări. Membrul respectiv, Tudor Dobrescu, reprezentant al Consiliului Local Sector 4, a spus pentru Edupedu.ro că sunat la 112 pentru a reclama fraudarea examenului, după ce o candidată care a fost deja intervievată și notată s-a prezentat pentru reevaluare.

Conform unor surse implicate în organizarea concursului de la Colegiul Național Gheorghe Șincai, străin de situatia iscată n-ar fi nici Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Învățământ, care ar susține din umbră impunerea ca director al prestigioasei unități de învățământ tocmai a persoanei vizate de scandalul aplanat astăzi de polițiști.

Punct de vedere:

Având în vedere acuzațiile apărute în articolul: https://www.stiripesurse.ro/circ-la-colegiul-national-gheorghe-incai-din-bucuresti-un-candidat-la-functia-de-director-a-reclamat-o-frauda-la-112_2134450.html, facem următoarele precizări:

„Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” că nu a încercat, în niciun fel, să influențeze alegerea vreunui director de unitate de învățământ. Cât privește cazul particular de la Colegiul Național „Gh. Șincai”, nici FSE „SPIRU HARET“ și nici președintele Marius Nistor, nu s-au implicat în vreun fel în concursul pentru ocuparea funcțiilor directori.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.