Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ la o primărie dintr-o stațiune cunoscută din România - Consiliera primarului, motiv de scandal. Polițiștii au făcut dosar penal

112 politia politie

Circ la o primărie dintr-o stațiune cunoscută din România: Consiliera primarului, motiv de scandal

Poliţiştii din Băile Govora au deschis dosar penal şi fac cercetări la primăria locală după ce o consilieră personală a primarului din staţiune a sesizat prin 112 că ar fi fost agresată şi împiedicată să intre într-un birou din instituţie de viceprimarul localităţii.

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţa, viceprimarul în cauză declarând că a blocat-o într-adevăr pe consiliera primarului să intre în biroul respectiv, însă neagă că ar fi bruscat-o. Mai mult, spune viceprimarul, la scandal ar fi asistat şi poliţiştii din localitate, chemaţi de cei din primărie.

"Este o circotecă. Am dat-o afară pentru că departamentul ITL este în subordinea mea. Eu mă ocup cu organizarea, funcţionarea acestui birou prin organigramă aprobată în Consiliul Local la începutul anului. Am depus hârtie că dânsa nu are ce să caute aici, se lucrează cu secret fiscal. Nici nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva. Minte că am agresat-o. Din contră, dânsa este cea care a aruncat cu masa şi a lovit cu picioarele. A fost şi poliţia de faţă şi am şi filmat-o ca să pot să mă protejez", a precizat viceprimarul Radu Bărăscu.

Poliţia Vâlcea a transmis că verifică cele sesizate, o soluţie în acest caz urmând să fie dată prin Parchet.

"Vă comunicăm faptul că, la nivelul Poliţiei oraşului Băile Govora se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, urmând a fi dată soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.