Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC la România TV Avocatul lui Dincă și cel al familiei Luizei s-au CERTAT: 'Făcea crize domnul Lascoschi, a trebuit să îl calmeze Dincă, un criminal'

breaking news

A fost scandal la România TV, după ce  avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, și avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, s-au certat în direct. Audirea lui Dincă a fost sistată astăzi, după ce Lasconschi a părăsit camera fără să anunțe. Avocatul lui Dincă susține că lucrurile nu stau chiar așa și că Tonel Pop caută scandal.

Citește și: BREAKING Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct (România TV)

"A început să tremure. Făcea crize domnul Lascoschi, a trebuit să îl calmeze Dincă, un criminal cu accese de furie. A fumat cu noi zeci de țigări, a trebuit să îl roage să se oprească. O să facem o plângere în acest sens, domnul Lasconschi ne-a spus că e de cinci ori mai deștept ca noi, restul de avocați din anchetă", a declarat Tonel Pop. Lasconschi s-a apărat susținând că acuzațiile lui Pop sunt false.

"Am mers la baie de câte ori a fost nevoie. Am făcut un semn unuia dintre procurori că nu mai puteam să stau. Domnul Tonel a găsit motive pentru oprirea audierilor. (....) Nu am fumat, domnul Tonel exagerează. Cu avocații din  oficiu faceți afirmații false. Banii care se plătesc sunt foarte puțin, sub salariul minim. Dumneavoastră vreți să scoateți toți avocații din oficiu, i-ați provocat și nu vreau să mă cert cu dumneavoastră", a spus Lasconschi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.