Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 20 de hectare de teren au ars în urma mai multor incendii izbucnite pe raza a patru localităţi din judeţul Tulcea

Agerpres.ro
pompieri incendiu

Aproape 20 hectare de teren agricol au ars, marţi, în timpul mai multor incendii izbucnite pe raza a patru localităţi din judeţul Tulcea, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Cel mai mare sinistru a apărut în apropierea localităţii Jijila, acolo unde au ars circa 10 hectare de mirişte de grâu, iar în sprijinul pompierilor localnicii au intervenit cu tractoare, scrie Agerpres.ro.

"Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu.

La marginea satului Ceamurlia de Jos, au ars aproximativ 600 metri pătraţi de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, cauza probabilă a incendiului fiind fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

La Colina, au ars un hectar de teren, 20 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi două anexe gospodăreşti, iar la Iazurile au fost afectate cinci hectare de mirişte şi un autoturism, în acest ultim caz incendiul fiind provocat de un scurtcircuit apărut la autovehicul.

Un alt incendiu a fost semnalat la marginea satului Agighiol, unde au ars aproximativ patru hectare de vegetaţie uscată şi gunoi de grajd, cauza probabilă fiind utilizarea focului în spaţii deschise.

Potrivit ISU Delta, niciun eveniment nu s-a soldat cu persoane rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.