Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 200 de șoferi au fost testaţi pentru droguri şi alcool în cadrul unei acţiuni a poliţiei organizate în Focşani

facebook.com
soferi

Circa 200 de şoferi au fost testaţi antidrog şi cu aparatul etilotest şi peste 230 de persoane au fost legitimate, în cadrul unei acţiuni organizate de Poliţia Municipiului Focşani în anumite zone din oraş aflate în atenţia autorităţilor, a informat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"În noaptea de 6 spre 7 aprilie, Poliţia Municipiului Focşani a organizat o acţiune punctuală pentru combaterea faptelor antisociale de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică precum şi conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În cadrul acţiunii au fost controlate peste 200 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 198 de conducători auto şi aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.045 lei. Poliţiştii au efectuat testări şi pentru depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat substanţe psihoactive. Totodată, au fost legitimate peste 230 de persoane depistate în zonele unde au fost înregistrate evenimente cu violenţă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache.

Citește și: Piața Arsenalului din Capitală va fi transformată în Piața NATO

La acţiune au participat 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, care au fost sprijiniţi de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice şi investigaţii criminale din cadrul IPJ Vrancea. 

Poliţiştii informează că, având la bază analiza situaţiei operative care evidenţiază că multe din faptele cu violenţă se produc în urma unor conflicte spontane pe fondul consumului de alcool, vor desfăşura periodic astfel de acţiuni, atât în zonele cu risc cât şi în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.