Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circuitul Daytona International Speedway din Florida se va transforma în teren de fotbal, de Ziua Independenţei Statelor Unite

forbes.com
daytona

Circuitul Daytona International Speedway din Florida se va transforma în teren de fotbal pentru a găzdui, în premieră, un meci din Liga profesionistă de fotbal feminin (NWSL), care va fi combinat cu un spectacol de muzică urbană, pentru a sărbătorii Ziua Independenţei Statelor Unite, pe 4 iulie, informează EFE, citat de Agerpres.

Legendarul circuit de curse din oraşul Daytona Beach (nord-estul Floridei), gazda cursei Daytona 500 din Campionatul NASCAR, va găzdui pe 2 şi 3 iulie Daytona Soccer Fest, care va combina spectacole muzicale, fotbal profesionist, camping, fotbal freestyle, turneu de pescuit, teqball (o combinaţie între fotbal şi tenis de masă) şi focuri de artificii.

Evenimentul central de duminică 3 iulie va fi meciul de fotbal feminin din NWSL, care va avea loc la ora locală 20:00 între echipele Orlando Pride din Florida şi Louisville FC din Kentucky.

Pentru aceasta, în interiorul Daytona International Speedway va fi construit un teren de fotbal profesionist, un lucru fără precedent în istoria circuitului de curse, după cum au subliniat într-un comunicat comun proprietarul circuitului şi producătorul Torneos, o companie din industria divertismentului.

În afara partidei din NWSL, pe 3 iulie se va disputa şi un Meci al Legendelor, de la ora locală 15:00, în care campioni mondiali şi legende ale fotbalului se vor înfrunta pe terenul creat special în interiorul circuitului.

Printre starurile aşteptate la acest joc se vor număra francezul David Trezeguet şi argentinianul Javier Mascherano, foştii jucători ai echipelor Juventus Torino, respectiv FC Barcelona, alături de alte nume cunoscute ale sportului cu balonul rotund precum Juan Sebastian Veron, Gaizka Mendieta, Mikael Silvestre, Augusto Fernandez, Juan Francisco Torres, Miguel Angel Moya, Pavel Pardo şi Claudio Pizarro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.