Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația pe Magistrala 2 de metrou Berceni - Pipera s-a defășurat cu dificultate, miercuri seara

facebook.com/david.timis.91
aglomeratie metrou

Circulația metroului s-a desfășurat cu dificultate miercuri seară pe Magistrala 2 Berceni - Pipera, din cauza unui defecțiuni produse la un tren în stația Constantin Brâncoveanu, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, reprezentanții Metrorex. "În jurul orei 19:15, din cauza unui defecțiuni produse la un tren în stația Constantin Brâncoveanu, pe linia 1, circulația metroului s-a desfășurat cu întârziere. Au fost depășiri de câteva minute pe interval, dar circulația metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost preluați de trenurile din spate, iar garnitura defectă a fost remorcată la Depoul Pipera", au precizat reprezentanții Metrorex. Operatorul metroului bucureștean a precizat miercuri că funcționează la capacitate maximă, cu 62 de trenuri și 3 rezerve, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 — 9:00 și 17:00 — 19:00), pe toate magistralele, după cum urmează: Magistrala 1 — cu 22 trenuri și o rezervă, Magistrala 2 — cu 21 trenuri și o rezervă, Magistrala 3 — cu 15 trenuri și Magistrala 4 — cu 4 trenuri și o rezervă.

De asemenea, succesiunea trenurilor are loc la intervale de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, de cel mult 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 și 3 (Eroilor — Nicolae Grigorescu), respectiv între 5-6 minute în restul timpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.