Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia este restricţionată pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşului Babadag,unde un cartier a fost plasat în carantină

https://www.tlnews.ro/
orasul babadag

Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată, traficul fiind deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că potrivit prevederilor Ordinului 74.589 din 17 aprilie, al secretarului de stat Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la situaţia epidemiologică la nivelul oraşului Babadag, s-a dispus luarea măsurii de a carantina cartierul Bendea din această localitate.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Pe perioada stării de urgenţă, circulaţia rutieră pe DE87 DN22 Constanţa - Tulcea, de pe raza oraşul Babadag, este restricţionată. Traficul a fost deviat pe centura ocolitoare a oraşului Babadag", se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, potrivit ordinului, începând cu data de 18 aprilie este instituită, pe perioada stării de urgenţă, măsura de carantinare în oraşul Babadag, a cartierului Bendea, delimitat de: râul Tabana - E87 - strada Băilor - strada Viilor - strada Carierei - strada Vlad Ţepeş - strada Gheorghe Lazăr - strada Măcriş - strada Heracleea - strada Boteanu - strada Ştefan cel Mare - strada Fabricii - strada Heracleea - râul Tabana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.