Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia în zona centrală a Iaşiului, restricţionată din cauza protestului sindicaliştilor din învăţământ

Iulius Group
Iasi oras panorama

Peste 3.000 de angajaţi din învăţământul preuniversitar ieşean s-au adunat miercuri în faţa Prefecturii Iaşi pentru a protesta, împiedicând astfel circulaţia în zona centrală a oraşului, potrivit Agerpres.

Preşedintele filialei ieşene a USLIP, Laviniu Lăcustă, a declarat jurnaliştilor că protestele angajaţilor din învăţământul preuniversitar vor continua până la soluţionarea revendicărilor salariale.

"Este o demonstraţie masivă, aşa cum şi anticipam. Vorbim de câteva mii de oameni în faţa Prefecturii Iaşi. Acest lucru spune foarte multe despre starea de nemulţumire profundă existentă în rândul salariaţilor din preuniversitar.

Nu ne-am fi dorit să ajungem în acest punct. În mod normal astăzi ar fi trebuit să fie o zi de şcoală, în care profesorii trebuiau să fie la catedră, dar prim-ministrul Nicolae Ciucă a considerat şi consideră că salariaţilor din învăţământul românesc nu merită să le fie asigurat un trai decent, cu salariu decent. Vom continua până când revendicările noastre vor fi soluţionate favorabil", a declarat preşedintele USLIP Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.