Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră pe DN10 Buzău - Brașov a fost oprită: cad pietre de pe munte; rute ocolitoare pentru șoferi

https://www.pressalert.ro/2018/03/drum-dintr-o-zona-turistica-populara-blocat-dupa-ce-tone-de-pietre-au-cazut-de-pe-un-versant-foto/
drum pietre

Circulația rutieră este oprită sâmbătă dimineața pe DN 10 Buzău - Brașov din cauza căderilor de pietre de pe versant. Pe Dn 11 Târgu Secuiesc - Onești, traficul se desfășoară pe un sens pentru că în zonă se construiește un zid de sprijin, informează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe DN 10 Buzău – Brașov, sâmbătă, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău, din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant.

Până la curățarea carosabilului, traficul a fost deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Brașov.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

De asemenea, circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de defrișare a plantației, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin. Lucrările se desfășoară timp de mai multe luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.