Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia rutieră pe drumul judeţean dintre Vidra şi Avram Iancu a fost reluată, după ce carosabilul a fost deblocat de aluviuni

wall-street.ro
masini

Drumul judeţean dintre Vidra şi Avram Iancu a fost deblocat de aluviunile ajunse joi pe carosabil în urma unor alunecări de teren, iar traficul se desfăşoară în siguranţă, a transmis joi seară Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

"S-a reuşit degajarea aluviunilor de pe DJ 762 cu ajutorul utilajelor din cadrul Consiliului Judeţean Alba, SVSU Vidra şi SVSU Avram Iancu. La momentul actual, circulaţia a fost reluată şi se circulă în siguranţă", a precizat ISU Alba.

Potrivit sursei citate, pentru gestionarea, monitorizarea şi evaluarea situaţiei din teren s-au deplasat la faţa locului, alături de primarii din zonă, prefectul judeţului Alba, Nicolae Albu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba Marius Haţegan, comandantul Staţiei de Pompieri Câmpeni, maior Virgil Petricele.

Mai multe alunecări de teren au avut loc în zona localităţii Goieşti, din Munţii Apuseni, provocând blocarea DJ 762 între Vidra şi Avram Iancu, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.