Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulație oprită pe DN 10, în Buzău, din cauza pietrelor căzute de pe versanți și restricționată pe DN 11, pentru defrișări

CNAIR
Valea Oltului, trafic rutier blocat

Circulația este oprită luni dimineața pe DN 10, în zona localității Siriu, județul Buzău, unde au căzut pietre de pe versanți, și este restricționată pe DN 11 Târgu Secuiesc-Onești, unde se intervine pentru defrișări și stabilizarea versanților.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că circulația este oprită pe DN 10 Buzău – Brașov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău, din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant, potrivit mediafax.ro.

Citește și: DOVADA că Vlad Voiculescu a mințit! Personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit din cauza oamenilor săi (DOCUMENT)

Până la degajarea șoselei, traficul a fost deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Brașov.

De asemenea, circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de defrișare a plantației, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin.

Conform polițiștilor, luni dimineața, pe autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil ud, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.