Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulație rutieră închisă total pe un drum național din județul Constanța, din cauza viscolului

opiniatimisoarei.ro
viscol-sosea

S-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localitățile Cobadin și Băneasa, județul Constanța, din cauza ninsorii viscolite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza ninsorii viscolite și a zăpezii depusă pe carosabil, s-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localitățile Cobadin și Băneasa, județul Constanța.

Nu sunt persoane sau autovehicule imobilizate pe acest sector de drum, acționându-se cu utilaje de deszăpezire, conform Mediafax.

Județele Constanța și Tulcea se află, de luni dimineață până marți la ora 10.00, sub Cod portocaliu de ninsori viscolite, strat de zăpadă consistent și vizibilitate redusă. Meteorologii au anunțat că în cele două județe va ninge însemnat cantitativ (20...30 l/mp) și se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 60...70 km/h, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ. Pe litoral și în deltă, rafalele vor atinge 80...90 km/h și vor fi precipitații mixte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.