Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciro Immobile râde de Steaua: Voiam să întoarcem rezultatul din tur şi am reuşit cu mare stil. Mister voia să mă înlocuiască, se temea pentru recordul său

www.gsp.ro
Teixeira FCSB Lazio

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ciro Immobile, care a marcat trei goluri în meciul retur cu FCSB, din 16-imile Ligii Europa, a declarat că el şi colegii săi au întors “cu mare stil” rezultatul din tur. “Voiam să întoarcem rezultatul din tur şi am reuşit cu mare stil. Echipa a demonstrat că are caracter. Am muncit mult pentru a ajunge în Liga Europa şi ar fi fost păcat să fim eliminaţi în 16-imi. Unele goluri sunt rezultatul muncii întregii echipe. Sunt mândru că am trecut alături de ei de un moment dificil. Vreau să îi dedic cele trei goluri mamei mele”, a spus Immobile, potrivit tuttomercatoweb.com.

Potrivit sslazio.it, Immobile a glumit vorbind despre faptul că Simone Inzaghi a intenţionat să îl înlocuiască. “Mister voia să mă înlocuiască, se temea pentru recordul său de patru goluri într-un singur meci din cupele europene. Ne-am distrat puţin”. Ciro Immobile pleacă acasă cu mingea de la meciul Lazio – FCSB, a notat clubul italian pe Facebook, postând o fotografie cu fotbalistul având balonul în mână.

Formaţia Steaua a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru Steaua, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.