Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cisternele încărcau acolo' - Primarul din Crevedia acuză o postare fake pe pagina de socializare a Primăriei

Inquam Photos / George Călin
Crevedia aerian

Primarul comunei Crevedia, Petre Florin, a declarat marți, la Antena 3, că este „fake” postarea publicată pe pagina oficială de Facebook a primăriei, în care edilul este citat spunând despre stația ilegală de GPL că „cisternele încărcau acolo” deși el a afirmat în mod repetat că nu știa de activitatea ilegală care se petrecea și nici nu a primit nicio reclamație scrisă sau verbală din partea cetățenilor pe acestă temă.

În noaptea tragediei, pe pagina primăriei comunei Crevedia, a fost postat un mesaj care conține următoarea declarație atribuită primarului:

  • „Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”.

Confruntat marți seară cu această postare, la Antena 3, primarul din Crevedia a spus că este un mesaj „fake” (fals, n.red.) și a afirmat că își menține poziția, anume că nu a știut nimic despre ce se petrecea în fosta stație GPL.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.