Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu, 'înțepături' fine împotriva lui Ciucă: 'Eu nu am avut oameni în stradă, pentru că am spus cât se poate. / E nevoie de o analiză și nu de măsuri populiste'

citu ciuca citu

Președintele PNL și al Senatului, Florin Cîțu, lansează un atac subtil în plan economic împortiva premierului Nicolae Ciucă. El spune că nu a avut oameni în stradă cât timp a fost în fruntea Guvernului și consideră că un premier trebuie să ia măsuri decente, nu populiste. Vă reamintim că premierul Nicolae Ciucă a anunțat marți, 11 ianuarie, că urmează a fi refăcute facturile care nu au respectat plafoanele reglementate și că intenționează să introducă noi măsuri de sprijin financiar.

„Sunt facturi, dar nu e dovedit că acele măsuri nu au fost bune. Au fost câteva companii care nu au inclus compensații în facturi. Trebuie sancționate acele companii! Măsurile nu poți să spui că nu au efect. Sunt deschis să discutăm.

Această guvernare e un compromis. Se vor face astfel de compromisuri (n. r.: privind compensațiile). Pentru un liberal unele măsuri nu ar fi fost adoptate în acest fel. Riscul e de a forma un precedent (...).

(n.r. : Eu) Nu am avut oameni în stradă, pentru că am spus cât se poate! Nu există nicio garanție că situația în aprilie sau martie se va îmbunătăți. Poate e o chestiune structurală (...). Dacă este doar o situație temporară alte măsuri trebuie să iei. Din acest motiv e nevoie de o analiză și nu de măsuri populiste”, a declarat Florin Cîțu, la TVR.

Vezi și: Scandal în PNL: Tabăra ardelenilor vs. tabăra oltenilor în cursa pentru Ministerul Digitalizării (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.