Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu anunță că a cerut o analiză dură în PNL, pe eșecul Schengen

captura Facebook
Florin Cîțu

Fostul premier Florin Cîţu afirmă că, dacă ar mai fi fost şef al Guvernului în luna decembrie a anului trecut, când intrarea României în spaţiul Schengen a fost respinsă, s-ar fi asigurat că există numai poziţii favorabile României, sau ar fi amânat votul. „Personal, vreau să ştiu un lucru: cine a decis, de exemplu, să se intre la vot când nu aveam siguranţa votului”, spune fostul prim-ministru, precizând că a cerut în PNL, o analiză transparentă, independentă a modului în care a fost gestionată toată acea perioadă, scrie News.ro.

Cîţu: Am cerut, în PNL, o analiză transparentă, independentă a modului în care a fost gestionată toată acea perioadă a Consiliului JAI privind admiterea în Schengen

„Am cerut, în Partidul Naţional Liberal, o analiză transparentă, independentă, cum dorim noi, a modului în care a fost gestionată toată acea perioadă, pentru că părea că vorbim pe două voci şi eu, personal, vreau să ştiu un lucru: cine a decis, de exemplu, să se intre la vot când nu aveam siguranţa votului. Vreau să ştiu, pentru că este foarte important, pentru că acolo s-au întâmplat multe după aceea. Eu cred că dacă nu aveam acel vot – şi asta este o opinie personală – eu aş fi negociat altfel: nu aş fi supus la vot dacă aş fi fost premier şi aş fi negociat altfel, aş fi găsit momentul în care să supun la vot ca să am o victorie”, a afirmat Florin Cîţu în emisiunea Insider Politic, la Prima TV.

El a precizat că e greu, astăzi, să te întorci din acel moment, după ce şi societatea românească s-a inflamat, s-au spus multe lucruri. ”E clar că acum s-au distanţat cele două părţi şi va fin greu, fără un mediator, să vii să te aşezi la masă”, consideră Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.