Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu, reproșuri în ședința BPN: `Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie președintele PNL! Cum credeați că se va termina?`

Inquam Photos
culise PNL sedinta Bex

Președintele PNL, Florin Câțu, a avut o intervenție dură în cadrul ședinței în care PNL a aprobat constituirea Coaliției PNL-PSD-UDMR-Minorități. Liberalii au votat pentru a intra în coaliția cu PSD, dar ședința de la Vila Lac a fost una cu scântei. Mai mulți lideri PNL l-au criticat dur pe Florin Cîțu pentru negocierea făcută, iar în final cel puțin 4 liberali au votat împotrivă.

Florin Cîțu le-a spus colegilor săi că s-a ajuns aici pentru că s-a capitulat de la un principiu fundamental - premierul e președintele partidului: "Am făcut ce a vrut PSD, premierul să nu fie președintele PNL! Cum credeați că se va termina?

"Acum o săptămână am cerut să începem negocierile cu PSD. Am intrat în impas. PSD a cerut ca premierul să nu fie președintele PNL. Am făcut ce a vrut PSD.

Cum credeați că se va termina? Imediat au fost accelerate negocierile si acum avem un program de guvernare și o listă de miniștri! M am luptat cu populismele și cu Ludovic Orban și cu USR și mă voi lupta și cu PSD! Provocarea pentru noi este să ne păstrăm identitatea liberală. Atât timp cât ne vom lupta pentru principiile liberale în această coaliție vom ieși învingători în final".

Biroul Permanent Național a aprobat cu 29 pentru, 17 abțineri și 4 împotrivă alianța cu PSD, UDMR și Grupul Minorităților Naționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.