Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă, despre alegerile din Republica Moldova: Această alegere să fie ghidată de principiile europene

Facebook/ PNL
Nicolae Ciuca

Este important ca această alegere să fie ghidată de principiile europene și de valorile unui stat de drept, spune președintele Senatului, Nicolae Ciucă, duminică, zi în care în republica Moldova au loc alegeri locale.

„Astăzi este o zi importantă pentru viitorul comunităților din Republica Moldova, o zi în care cetățenii își votează aleșii locali. Este important ca această alegere să fie ghidată de principiile europene și de valorile unui stat de drept, pentru că astfel vecinii noștri vor fi cu un pas mai aproape de viitorul și destinul nostru comun, european”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

El le-a urat mult succes tuturor candidaților care își propun să țină Republica Moldova pe calea sa spre dezvoltare și modernizare: „România vă va fi mereu alături!”.

În Republica Moldova au loc duminică alegeri locale. Cetățenii cu drept de vot sunt așteptați la cele 1.958 de secții de votare pentru a-și alege primarii și consilierii. Procedura de vot a demarat la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00, potrivit Moldpres, citat de mediafax.

Ca rezultat al scrutinului local, urmează a fi aleși 898 de primari și 11 058 consilieri locali. Pentru aceste funcții candidează peste 3.900 de persoane care își doresc să ocupe fotoliul de primar și peste 56.000 de cetățeni care vor să fie consilieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.