Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciucă, întrebat dacă-și va muta banii de la Raiffeisen Bank: 'Îmi trebuie timp și nu am avut nici să ajung acasă'

Facebook
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a evitat joi să spună dacă își va păstra sau nu fondurile de investiții deținute la banca austriacă Raiffeisen Bank, în contextul în care România a fost împiedicată de votul Austriei să adere la spațiul Schengen.

„Ca să fac această operațiune trebuie să am timp să ajung la bancă. Până acum nu am avut timp să ajung nici acasă”, a spus premierul. Întrebat dacă o va face, acesta răspuns că încă nu a luat o decizie.

Conform celei mai recente declarații de avere, premierul deține la Raiffeisen Bank fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) în valoare de 121.711 de RON (aproximativ 24.000 de euro).

După numeroase apeluri la boicotarea produselor austriece pentru veto-ul împotriva României, președintele Klaus Iohannis a spus că este exclus ca statul român să participe la un asemenea boicot și că soluția pentru rezolvarea problemei Schengen este una strict diplomatică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.