Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciudata audiere a lui Bobby Păunescu. Ce spune DNA despre patronul B1 TV

rasp 8 dec

Omul de afaceri Bobby Păunescu, unul dintre proprietarii B1 TV, s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse, a fost audiat în calitate de martor într-un dosar de corupţie, însă acesta a refuzat să dezvăluie, la ieşire, calitatea în care a fost audiat.

Vezi şi: Cum arată o manipulare profesionistă pe legile justiției/ ANALIZĂ

STIRIPESURSE.RO a solicitat Direcţiei Naţionale Anticorupţie detalii despre dosarul în care a fost audiat Bobby Păunescu şi calitatea în care a fost audiat. Spre deosebire de alte ocazii, când se dezvăluia fără probleme calitatea de martor a unei persoane audiate, de această dată DNA refuză să ofere orice detaliu.

"La solicitarea dvs. din data de 08 decembrie 2017, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: În acest moment, informațiile solicitate nu fac obiectul comunicării publice, fiindu-le incidente prevederile art. 12, alin. 1, lit. e) din Legea 544/2001", se arată în răspunsul DNA.

Vezi şi: Cum arată o manipulare profesionistă pe legile justiției/ ANALIZĂ

"În calitate de regizor-producător. Martor, nu. Pe scurt, nicio calitate, în niciun fel, nici martor. Eu am vrut să ştiu şi le mulţumesc foarte mult că au avut timp să îmi explice cum se face o anchetă, informaţii de care am nevoie la scenariu... Întrebaţi, fiţi agresivi... La treaba asta, motivul a fost filmul. M-au întrebat cum se fac filmele. Am venit fără avocat. Dacă veneam în calitate de martor, vă spuneam. E vorba de 50 de ani din viaţa mea. Cineva a scris o carte cu 50 de ani din viaţa lui, care se termină zilele astea", a fost ciudata declaraţie dată de Bobby Păunescu, joi, la ieşirea de la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.