Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciudățenie medicală - O femeie a rămas însărcinată de două ori în trei săptămâni

insarcinata telefon

Un adevărat miracol medical s-a întâmplat cu un cuplu australian, Sandra și David Searle din Perth, după cum a dezvăluit presa australiană "9now". Cuplul visase de ani de zile să aibă o familie mare, dar medicii le-au explicat că nu vor putea avea copii în mod natural. Prin urmare, este logic că au apelat la fertilizarea in vitro.

După ce au devenit părinții fericiți a doi copii, cuplul și-a dorit un al treilea copil. Prin urmare, au încercat un nou tratament de fertilizare in vitro. Aici a avut loc un fenomen extrem de rar. În timp ce erau la ginecolog pentru o ecografie de control, s-a părut că în pântecele Sandrei nu sunt prezenți unul, ci doi embrioni, notează La Libre Belgique, potrivit Rador Radio România.

Superfetarea, un fenoment extrem de rar

Gemeni? Știm că șansa este mai mare în timpul fertilizării in vitro. Dar nu a fost vorba despre asta pentru că cei doi embrioni se aflau în stadii complet diferite ale dezvoltării lor, despărțiți de câteva săptămâni.

Se pare că atunci când cuplul a început programul de fertilizare in vitro, Sandra era deja însărcinată natural. Și fertilizarea in vitro a avut succes.

Acest fenomen extrem de rar, în care o femeie poate deveni din nou fertilă chiar dacă este deja însărcinată, se numește superfetare. Potrivit presei australiene, acesta este doar al nouălea caz înregistrat în lume. Ambii copii sunt acum născuți, au venit pe lume în același timp. Părinții lor sunt încântați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.